Ammattitaitoinen tiimimme on valmiina palvelemaan juuri sinua! Ninalta, Raililta, Zrjanilta ja Liinalta saat hiuksiisi uutta ilmettä: teemme hiustenleikkauksia, värjäyksiä, kiharakäsittelyjä. Meiltä saat myös juhla- sekä hääkampaukset. Meikkaukset mahdollisuuksien mukaan, sillä käytämme freelance-meikkaajaa.

Nina

nina

 Olen palvellut asiakkaita samalla hyvällä paikalla Herttoniemessä yksitoista vuotta. Yrittäjäkokemusta minulla on jo 27 vuotta. Palvelen asiakkaita myös ruotsiksi, joka on minun äidinkieleni. Palvelen kaikenikäsiä asiakkaita aamusta iltaan. Työni on minulle hyvin tärkeää ja teen sitä intohimolla. Minulta saat leikkaukset, värjäykset ja permanentteja teen mielelläni. Uutena palveluna minulta saat TAKE TEN kasvojenkohotushoidon.

 

 

 

Raili

raili

Olen positiivinen, luova ja iloinen  parturi-kampaaja. Äidinkieleni on viro, olen asunut Suomessa vuodesta 2007. Valmistuin parturi-kampaajaksi Helsingissä vuonna 2010 ja aloitin yrittäjänä SalonCapillNina:ssa heti valmistumiseni jälkeen. Rakastan ammattiani - jo päiväkoti-ikäisestä saakka haaveilin parturi-kampaajan työstä. Pidän kampausten tekemisestä erittäin paljon. Kampaukset, vaativimmista juhlaluomuksista nopeisiin pika/lettinutturoihin, ovat erikoisalaani. Parasta työssäni on tunne, voidessani tehdä upeita muutoksia asiakkaan hiuksille ja hänen lähtiessä tyytyväisenä! Palvelen asiakkaita Suomeksi, Viroksi ja Englanniksi.

 

  

 SUVI

suvi

Olen asiakaspalveluhenkinen ja ahkera nuori nainen, joka on alunperin kotoisin Lappeerannasta ja nyt muutaman vuoden asustellut Helsingissä. Toimin kosmetologina Salon Capill Ninassa. Minulla on kokemusta kosmetiikkamyynnistä, hoitolatyöstä sekä jo nyt vuoden verran yrittäjänä. Olen keväällä 2016 valmistunut SKY-Opistolta CIDESCO kosmetologiksi. Tarjoan kokonaisvaltaisia kauneudenhoitoalan palveluita, johon kuuluvat kasvo-, käsi-, vartalo sekä jalkahoidot. Lisäksi teen myös sokerointeja ja kestovärjäyksiä. Työni on intohimoni ja palkitsevinta on nähdä työni lopputulos ja saada asiakas, sillä vielä iloiseksi.

 

 

 

 

Back to Top