Ammattitaitoinen tiimimme on valmiina palvelemaan juuri sinua! Ninalta, Raililta, Zrjanilta ja Liinalta saat hiuksiisi uutta ilmettä: teemme hiustenleikkauksia, värjäyksiä, kiharakäsittelyjä. Meiltä saat myös juhla- sekä hääkampaukset. Meikkaukset mahdollisuuksien mukaan, sillä käytämme freelance-meikkaajaa.

Nina

ninaf

Olen palvellut asiakkaita samalla hyvällä paikalla Herttoniemessä yksitoista vuotta. Yrittäjäkokemusta minulla on jo 27 vuotta. Palvelen asiakkaita myös ruotsiksi, joka on minun äidinkieleni. Palvelen kaikenikäsiä asiakkaita aamusta iltaan. Työni on minulle hyvin tärkeää ja teen sitä intohimolla. Minulta saat leikkaukset, värjäykset ja permanentteja teen mielelläni. Uutena palveluna minulta saat TAKE TEN kasvojenkohotushoidon.

 

Raili

raili

Olen positiivinen, luova ja iloinen  parturi-kampaaja. Äidinkieleni on viro, olen asunut Suomessa vuodesta 2007. Valmistuin parturi-kampaajaksi Helsingissä vuonna 2010 ja aloitin yrittäjänä SalonCapillNina:ssa heti valmistumiseni jälkeen. Rakastan ammattiani - jo päiväkoti-ikäisestä saakka haaveilin parturi-kampaajan työstä. Pidän kampausten tekemisestä erittäin paljon. Kampaukset, vaativimmista juhlaluomuksista nopeisiin pika/lettinutturoihin, ovat erikoisalaani. Parasta työssäni on tunne, voidessani tehdä upeita muutoksia asiakkaan hiuksille ja hänen lähtiessä tyytyväisenä! Palvelen asiakkaita Suomeksi, Viroksi ja Englanniksi.

 

Sirjan

zrjan

Olen Sirjan Osman. Koulutukseltani merkonomi ja parturi-kampaaja. Seuraan tiivisti uusimpia trendejä ja toteutan erikoisvärjäyksijä. Intohimoni on hiukset. Kuulostaa kliseiseltä, mutta se on totta. Mielestäni kaikki tulee tehdä tosissaan, mutta ei vakavissaan. Päiväni paranee aina, kun nään asiakkaan hymyilevän lopputulokselle.

Katso töitäni instagramtililtäni @beautybyzrjan.

 

liina

liina

Olen iloinen ja ulospäinsuuntautunut hiljattain valmistunut parturi-kampaaja. Minulle on aina ollut selvää, että haluan tehdä töitä hiusalan ammattilaisena. Olen erittäin motivoitunut kehittämään itseäni kampaajana niin nyt kuin tulevaisuudessakin. Minua kiinnostaa hyvinvoinnin, esteettisen ympäristön ja kauneuden edistäminen. Tärkeintä työssäni on asiakkaiden kokonaisvaltainen viihtyvyys sekä tyytyväisyys tarjoamiini palveluihin.

Minun töitäni voit seurata instagramissa: @hairbyliinamarina.

 

alina

alina

Hei kaikille!
Olen Alina, talvella valmistunut parturi-kampaaja Espoon Omniasta ja vasta aloittanut työskentelyni Capill Nina Salongissa. Olen rauhallinen ja ystävällinen asiakaspalvelija. Työni on minulle intohimo ja asiakastyytyväisyys on minulle tärkeää. Osaan kuulla ja kuunnella asiakkaita. Lempitöitäni ovat hiustenleikkaukset sekä kampaukset. Tervetuloa tutustumaan ja hemmottelemaan hiuksianne.

 

 SUVI

suvi

Olen asiakaspalveluhenkinen ja ahkera nuori nainen, joka on alunperin kotoisin Lappeerannasta ja nyt muutaman vuoden asustellut Helsingissä. Toimin kosmetologina Salon Capill Ninassa. Minulla on kokemusta kosmetiikkamyynnistä, hoitolatyöstä sekä jo nyt vuoden verran yrittäjänä. Olen keväällä 2016 valmistunut SKY-Opistolta CIDESCO kosmetologiksi. Tarjoan kokonaisvaltaisia kauneudenhoitoalan palveluita, johon kuuluvat kasvo-, käsi-, vartalo sekä jalkahoidot. Lisäksi teen myös sokerointeja ja kestovärjäyksiä. Työni on intohimoni ja palkitsevinta on nähdä työni lopputulos ja saada asiakas, sillä vielä iloiseksi.

 

 

 

 

Back to Top